Un nou eveniment de educatie nonformala pentru copiii din Soldanu

Pe 12 Decembrie, 60 de copii din scoala primara Soldanu au devenit personaje principale intr- o noua editie a Carnavalului “ Magia Educatiei prin Joc”.

Evenimentul de educatie nonformala, cu emblema “ Calatorie Educativa in Lumea Satului”, a fost pus in scena in  satul Soldanu, judetul Calarasi.

De la inceput, prichindeii participanti au fost invaluiti intr- o atmosfera plina de culoare, joc si zambete luminoase.

Cele sase ateliere facilitate de voluntarii proiectului si de cadrele didactice din scoala Soldanu, au avut ca scop dezvoltarea creativitatii copiilor, a spiritului de echipa, imbunatatirea abilitatilor de comunicare.

CIMG1361

 

 

 

 

 

 

Dupa ce au fost „invesmantati” cu o pictura in acord cu sarbatoarea Carnavalului au purces la drum, impartiti in echipe si au calatorit prin atelierele de educatie nonformala.

CIMG1363

 

 

 

 

 

 

Pictura de Carnaval, jocurile dinamice, de miscare, de coordonare, de creativitate, de strategie au captat atentia micilor participanti.

Timp de o ora si jumatate, copiii s-au implicat in activitati si jocuri educative, au debordat de energie si entuziasm, au dat dovada de rabdare, imaginatie si nu in ultimul rand de putere de concentrare.

De asemenea, copiii si-au evidentiat o latura artistica, realizand decoratiuni specifice Craciunului si colaje inedite.

CIMG1352

 

 

 

 

 

 

CIMG1480 (1)

 

 

 

 

 

 

La final de Carnaval, s-au adunat zambete si impartit premii, s-au impartasit impresii si s-au creat amintiri frumoase, verbalizate si prin salutul devenit traditie in proiectul nostru: “ Bucuria jocurilor!”

Lasă un comentariu