Echipa

Larisa Popescu – Initiatoarea si Coordonatoarea proiectului

Lari„Sunt Lari – am o fire optimista si o mare bucurie de viata, sunt binecuvantata sa am in jurul meu multi oameni minunati, ador calatoriile: cele in natura, in locuri noi dar mai ales cele care merg catre sufletul meu sau catre sufletele celor dragi.
Am adaugat Lume Buna si proiectul „Calatorie educativa in lumea satului” ca piesa in puzzle-ul vietii mele pentru ca simt, vreau si pot sa aduc o contributie in educatia copiilor din Romania.
Proiectul se dezvolta pentru ca am alaturi – o echipa de oameni implicati si la fel de dornici sa  aduca un zambet pe chipul oamenilor – in mod special a copiilor –  pentru ca toti avem nevoie de o lume mai buna si asta se poate si aici in Romania.”

Irina-Liana Satala – Comunicare, PR

blogFac voluntariat pentru ca am timp pe care il pot darui, in locul banilor. Consider ca este important ca cei mici sa fie ghidati catre educatia non-formala si obisnuiti cu conceptul de donatie/ voluntariat. Am ales proiectul Calatorie educativa in lumea satului intrucat insumeaza laturile pe care imi doresc sa le dezvolt: pictura pe fata, creativitatea, lucrul cu copiii si comunicarea. Colaborarea cu Asociatia Lume Buna reprezinta un mod de a ma exprima, de a evolua, de a fi recunoscatoare, de a capata incredere in mine, de a empatiza, de a schimba/ modela comunitatea si de a fi mai eficienta.”

Diana Cristea – HR Manager

fb_img_1480206366554De aproape 10 ani bucur copii cu diverse activitati educative iar de 6 ani ii ajut sa invete, sa se dezvolte si in acelasi timp jucandu-ne, asa cum oricarui copil ii place. Cred ca este mult mai frumos  sa traiesti printre oameni educati si este mult mai simplu sa incepi prin a educa copiii.  Lor le place cel mai mult sa se joace. Sunt constienta ca nu pot schimba lumea, dar daca reusesc sa invat doi din zece sa fie diferiti, eu mi-am atins obiectivul.Despre mine pot spune foarte multe in doar cateva cuvinte: zambet, joc, creativitate & pasiune.”

Alexandra Zegrean – Graphic design & Web design

1255502_662947300395806_1288974845_nImaginatie. Creativitate. Optimism. Sunt trei valori la loc de cinste in tot ceea ce fac, valori pe care le-am regasit si in proiect. Am ales « Calatorie educativa in lumea satului » pentru ca surprinde atat ghidusia si neastamparul copilariei cat si calmul si modestia vietii din mediul rural. Sper ca in final, proiectul sa transforme lumea prin joc si sa ne reaminteasca importanta copilariei.”

Simona Grigorescu – Coordonator Vocea ta Vocea Copiilor

„Sunt Simona si sunt o persoana vesela, prietenoasa si comunicativa. Sunt studenta in ultimul an la Facultatea de Limbi Straine, iar in timpul liber imi place sa fac voluntariat. Imi plac activitatile creative si sunt bucuroasa cand reusesc sa contribui la creativitatea copiilor.
Imi place foarte mult sa fac fotografii si imi doresc sa imi dezvolt mai mult aceasta pasiune.”

Camelia Luca Colaborator proiect

Cami.JPG„Numele meu este Camelia. Sunt o fire optimista, iubesc natura, calatoriile si nu in ultimul rand – COPIII. Din momentul in care Universul mi-a trimis in viata mea o minunatie de copil David-Alexandru mi-am dorit si doresc sa contribui intr-un fel la transformarea acestei lumi intr-una mai buna astfel incat atat fiul meu cat si ceilalti copii sa isi cunoasca propriul drum in viata,sa cunoasca adevaratul sens al cuvintelor: Iubire de Sine, Respect de Sine, Incredere de Sine, Acceptare de Sine, Prietenie, Bucurie. Viata este minunata si noi suntem creati sa ne bucuram permanent de ea, iar copiii sunt cei care merita sa traiasca intr-o lume mai buna pe care noi adultii impreuna cu ei o putem face chiar si aici in Romania. Asa este si asa sa fie!”

Cristina Miertoiu (Chirvase)Colaborator proiect

Cristina Chirvase„Imi doresc sa ne bucuram tot mai mult de zambetele calde si sincere ale copiilor. Imi doresc sa facem oamenii sa inteleaga cat de importanta este educatia-nonformala si sa ni se alature in acest proiect. Imi doresc sa facem tot mai multi oameni constienti de importanta increderii in sine pentru copii, de importanta creativitatii, de importanta libertatii de exprimare pentru cei mici. Imi doresc sa copilarim frumos impreuna!:)”

Mirela Burcea Colaborator proiect

477180_191127420991114_1378809028_o2

Motivatia noastra ca echipa de proiect – in urmarirea obiectivelor pe care le avem, se sprijina pe 4 piloni:

1. Primul pilon al motivatiei noastre este regasit in intelepciunea cuvintelor lui Benjamin Franklin:
Spune-mi si voi uita,
Arata-mi si s-ar putea sa retin
Implica-ma si voi invata”
– acest principiu sta si la baza activitatilor de invatare “learning by doing” din cadrul proiectului “Calatorie educativa in lumea satului”.

2. Al 2-lea pilon este dorinta de a DARUI copiilor din mediul rural si urban mai mult decat ceea ce primesc prin educatia formala din scoli – si anume un program educativ care este orientat catre dezvoltarea increderii in sine, a abilitatilor de comunicare si exprimare libera, a creativitatii si a spiritului de echipa.
Este o mare bucurie pentru ei sa se implice in activitatile educative – de invatare prin joc si entuziasmul lor se citeste in fiecare zambet, gest, in felul in care interactioneaza, in felul in care se implica in activitati si in fiecare fotografie.

3. Al 3-lea pilon este asigurarea continuitatii la nivel local in satele in care ajungem cu proiectul. Avem in multe sate “ambasadori ai proiectului” oameni sufletisti – cadre didactice ce pun pasiune in ceea ce fac. Pentru acesti oameni si colegii lor ce ni se alatura facem traininguri (animatie socio-educativa si initiere in managementul organizarii unui eveniment cultural-educativ) astfel incat PROIECTUL sa poata fi implementat in mod continuu la nivel local si copiii sa beneficieze in mod constant de acest program educativ de invatare practica.

4. Ce-l de-al 4 lea pilon este format din insasi viziunea proiectului si a valorilor ce stau la baza tuturor activitatilor , a parteneriatelor pe care le facem si a oamenilor ce se alatura echipei noastre in acest demers.

Monica Antip – Colaborator proiect

Loredana Spita – Colaborator proiect

Ambasadori ai proiectului la nivel national

Ambasador

Scoala/Asociatia – Sat/Judet

Octavian Constantin

Scoala Gimnaziala Gaiesti /Arges

Elena Spiridon

Scoala Gimnaziala – Sinca Veche/ Brasov

Ionica Gheorghita

Gradinita Insuratei / Braila

Cristina Hriscu

Scoala Gimnaziala nr 4 – Cucorani / Botosani

Monica Grozavu

Diana Talasman

Scoala Gimnaziala Avram Iancu – Bucuresti

Mihaela Luminare

Scoala speciala 4 – Bucuresti

Elena Lupu

Atelierele Art Station – Bucuresti

Alexandru Botea

Scoala Gimnaziala Soldanu /Calarasi

Serban Moldoveanu

Scoala de Vara – Ciocanesti /Dambovita

Ana Maria Petrea

Scoala Gimnaziala “Dimitrie Luchian”

Piscu /Galati

Alina Badila

Scoala Gimnaziala -Bragadiru/ Giurgiu

Lizica Nitu

Scoala Gimnaziala Bumbesti Pitic /Gorj

Ema Sava

Asociatia Bucovart – Gura Humorului /Suceava

Rodica Corduneanu

Scoala “Nicolae Labis” Malini /Suceava

Gabriela Ortansa Danci

Liceul Industrial – Vatra Dornei/ Suceava

Doina Grab

Liceul “Grigore Moisil” Recas / Timis

Mirela Hubali

Liceul Tehnologic de Transport Auto

Timisoara /Timis

Antoneta Benu

Gradinita Jijila /Tulcea

Claudiu Bunescu

Scoala Gimnaziala Daesti /Valcea

Geanina Alexescu

Scoala Gimnaziala Malaia /Valcea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s