Impreuna cu PitiClic, la joaca in satul Soldanu

Vineri 26 octombrie, „Calatorie educative in lumea satului” impreuna cu membrii Infomedia Pro – PitiClic au petrecut o zi insorita si plina de bucurie alaturi de copiii de la Scoala generala din satul Soldanu, judetul Calarasi.

La scoala din Soldanu am fost primiti cu bratele deschise de catre domnul director (Botea Alexandru) si dascali binevoitori .

Soarele a fost prietenul nostru –asa ca am inceput activitatile de educatie non-formala in curtea scolii – am impartit cei 30 de copii in echipe- numele celor 3 echipe ales de cei mici: Frunza de toamna, Zambetul si Floare Magica.

Voluntarii de la PitiClic s-au implicat in activitate – fie ca au ales sa fie participanti la jocuri alaturi de copii, fie au filmat sau facut fotografii.

Jocurile au avut ca obiectiv dezvoltarea: creativitatii copiilor, spiritului de echipa si abilitatilor de comunicare –  desenarea unei mascote unice, pe care copiii au personalizat-o oferindu-i o nationalitate, jocuri de echipa “Libelulele si Gazelele”, “Farfuria Gustoasa”  si  celebrul joc cu Parasuta, cea care da proiectului culoare de fiecare data.

Alaturi de bucuria jocurilor – la final au sosit si premiile ce au recompensat entuziasmul celor mici: reviste si CD-uri cu jocuri educative: CD-ul educativ “Piticlic in satul bunicilor. Traditii si obiceiuri populare”si  reviste Barbie de la Editura Egmont.

InfomediaPro este prima companie ce a raspuns cu entuziasm campaniei “Adopta un sat” – iar activitatea de vineri este prima activitate din cadrul acestui pareteneriat .

La finalul evenimentului de vineri deja am discutat planuri de viitor si noi activitati in care PitiClic se va implica in proiect in beneficiul copiilor din satul Soldanu.

Multumim PitiClic pentru sprijin si suntem siguri ca impreuna vom aduce mai  multe zambete pe chipurile copilasilor.

2 responses to “Impreuna cu PitiClic, la joaca in satul Soldanu

  1. IMI PLA IDEEA PROIECTULUI SI AS DORI SA PARTICIP LA ACEASTA CAMPANIE,ASTEPT DETALII SI VA FELICIT PT INITIATIVA

Lasă un comentariu