Caravana Magia educatiei la sat 2017 a avut loc la Club Activ CELS Liebling

           Asa cum v-am obisnuit deja din anii trecuti, la sfarsitul lunii iulie am avut o noua editie a Caravanei Magia Educatiei la sat. De data aceasta, am fost in vizita la Club Activ CELS Liebling, unde am sustinut un workshop pentru cadrele didactice si am adus zambete pe fetele elevilor veniti special din vacanta, inapoi la scoala. Cei mici s-au bucurat de premii si diplome, inmanate de Coordonatorul Clubului, Vali Papp si de Echipa Asociatiei Lume Buna.

Ziua de miercuri, 26 iulie, le-a fost dedicata asadar celor 16 cadre didactice, impreuna cu care am dezvoltat idei, concepte si am experimentat jocurile de cunoastere; de asemenea, au fost puse in aplicare si o parte din metodele propuse pentru activitatea cu cei mici, ce a urmat joi, 27 iulie.

Primarul comunei Liebling, domnul Ioan Gheorghe Munteanu, a imbratisat actiunea Asociatiei Lume Buna la Scoala Gimnaziala Liebling si ne-a asigurat de sustinerea sa in continuare.

Joi 27  iulie, in cea de-a doua zi a Caravanei, s-au aplicat cele invatate miercuri, avand ca beneficiari cei aproape 80 de micuti prezenti la scoala. Prin rotatie, echipele s-au bucurat de toate cele 6 ateliere: Planeta Dex, Colajul CELS, Oul Zburator, Eco-Art, Piramida Morcovilor si Parasuta.

Pe langa atelierele  de creativitate, copiii s-au mai bucurat si de pictura pe fata.

Ziarul Timisoara a publicat un articol cu privire la activitatea desfasurata in zilele de 26 si 27 iulie la Scoala Gimnaziala din Liebling in care puteti de asemenea citi si impresiile impartasite de Vali Papp – coordinator Club Activ CELS Liebling, Larisa Popescu – Presedinte ALB si doamna director Nicoleta Marghitas.

Le multumim: doamnei profesor invatamant primar Vali Papp pentru stradania de a mobiliza colectivul, doamnei director Nicoleta Marghitas pentru ajutorul acordat si sustinerea activa, sponsorilor si partenerilor nostri care au facut posibil inca un eveniment ALB: ECDL Romania, Asociatia Curtea Veche, Inspiratie Vestimentara si Pistruiasi, precum si voluntarilor implicati in proiect.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s